Om meg selv.

Hei Jojja  det er meg , velkommen til bloggen min.

 

Jeg er en ung kvinne (Fremdeles) Jeg har vært i blogg verden i noen år, først på VGB, så her ute på prærien. Jeg har latt denne bloggen ligget nede med brukket rygg. Jeg måtte finne fotfeste som ME syk, finne ut at jeg ikke ER sykdommen min. Jeg måtte finne noe som gav meg mening, og jeg har faktisk funnet svaret… Vel jeg lærer noe nytt hver dag, jupp, hver eneste dag er en ny oppdagelse. Jeg er fremdeles litt (i følge noen mye, les min kjære og de som kjenner meg godt) utålmodig. Jeg skjønner ikke hva de snakker om, jeg er litt som gutta, ikke kom med hint, fortell i klartekst, så skal jeg sjekke om jeg er hjemme kognitiv den dagen.

Denne bloggen ble planlagt da jeg skulle ligge å hvile, ikke hvordan som helst hvile, neida, mentalt hvile. Hvis du lurer på hva det er, så kan nok ikke jeg hjelpe deg der, for jeg har enda ikke helt forstått hva det vil si. Jeg har fått forklart at det  ikke er sånn hvile jeg gjorde da jeg var frisk, som å se en video, serie eller noe annet som fikk hjernen til å kose seg. Neida så heldig er jeg ikke. Dette er hvile du skal ha, uten å gjøre noen ting. Ikke tenke på ting som du skal huske å huske på, matlister, beskjeder som skal til en eller annen, eller hvordan det går med ungene på skolen, eller hvordan det går med naboen. Eller det morsomme du så på en eller annen serie som du skal huske å fortelle til bestisene..

NEI Du skal ikke tenke på noe som helst. Hvis du har koden til den ikke vær redd for å dele, for nå har du faktisk tillatelse til å dele, jeg er i det sjenerøse hjørnet.

Jeg har fått meg en fantastisk bok om ME, den omhandler aktivitetsavpasning . Slik at jeg skal få en mer stabil form.

Allerede i første kapittel forstod min mann noe jeg ikke skjønte, at denne boken og jeg , vel vi kommer nok ikke akkurat til å bli bestevenner, jeg har allerede klart å ignorere/fortrenge kapitell 3.

Jeg kan ikke for mitt bare liv huske hva den omhandler, men jeg skal ta dere med på min reise i denne boken. For som min gode venninne i dag fortalte meg (må huske på å sende blomster) at jeg virkelig likte de to første kapitlene.. Hva skal man med fiender når man har slike venner.

Nei nå er tiden min med å se på pc skjermen, samtidig  som jeg skriver langt over grensene  på hva jeg skal gjøre uten hvile, å siden jeg har gjort den største synden, høre på musikk, skrevet, sett på pc og tenkt samtidig, er det nok tid for mental hvile.

God klemm fra Jojja ♥

 

6 svar til Om meg selv.

 1. Hei!

  Endelig fant jeg deg igjen, tror jeg glemte å abbonere på bloggen din sist jeg var her, men nå er det gjort.

  Jeg holder på å lage en oversikt over ME-blogger, kan du sende meg en kort beskrivelse av bloggen din hvis du vil at jeg skal legge deg til på oversikten min?

  Anne-Helene

  Direkte link:
  http://melivetpaaslep.wordpress.com/me-blogger/

 2. jojja sier:

  Heia.. Jeg er jo ikke en direkte ME blogger, som sprer nyheter hele tiden.. Gjor det før, men etter at formen dalte har jeg ikke sjanse til å følge opp..

  Men hyggelig at du stakk innom, jeg er nok blitt litt anonym etter at jeg flyttet fra VGB 🙂

  • Jeg hadde en idè om at jeg skulle være nyhetsspreder, men det er virkelig ikke for meg, så jeg gjorde heller noe som for meg er enkelt, nemlig å fortelle om hverdagen med ME. Det viktigste er vel at en får utløp for det en har behov for slik at livskvaliteten vokser.

   Jeg tar deg med i oversikten, det er mange blogger der som ikke primært handler om ME. Jeg synes det er gøy å se mangfoldet.

 3. Stig Are sier:

  Den boka liker jeg! Så vi får ta den steg for steg. Blir spennende allerede nå👍 For jeg har en eller annen følelse av att den boka vil bli noe redigert etterhvert 😊

 4. Wendy Holtungen sier:

  Mental hvile kan jeg ikke bidra med, men derimot en kjempestor, lang og varm klem ❤❤❤

 5. Linn Sjåfjell sier:

  HIhihihi! Dette skal bli intressant å følge! Skulle tipsa om den boka før, ante jo ikke da at det skulle bidra med så mye latter og underholdning hihihihihi! Love youuu!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s