Velkommen 2019

Dette året som startet så dårlig, har med museskritt blitt bedre og bedre. Først var endringene så små at jeg ikke la merke til det. Det var helt til vi skulle på konsert i sommer, det ble jo Eminem for alle pengene, og jeg fikk ingen kræsj, ja jeg ble sliten, jeg hvilte, og dagen etterpå hva jeg oppladet igjen.

Jeg ble igjen i Fredrikstad og var der i 3 uker, var på scrappetreff, tok fly hjem, mye påkjenninger, men jeg klarte meg hver gang.

Jeg er mer stabil, jeg vet hvor grensene mine går, og kjenner igjen når jeg må roe ned. Nye av året er at jeg har kommet i overgangsalderen, og det har bare vært godt for meg, plagene har vært minimale, og oppturen bedre.

For første gang på mange mange år har jeg fått det resten av familien får til jul, virus. Vanligvis bryter ingenting på meg, det har bare gjort meg utmattet. Hva betyr dette, jeg har ingen anelse, men jeg skal nyte, til å med det.

Når jeg blir syk med andre ting en ME, forsvinner ME symptomene, og jeg kan love deg, influensa, bihulebetennelse, er mye bedre en ME. Bihulebetennelse minner meg om de tann smerter jeg bruker å ha når MEen bryter i kroppen.

Jeg oppriktig gleder meg til hva 2019 har å by på, det er år siden jeg har vært på denne plassen. Jeg er nysgjerrig, glad og håpefull for det nye året.

Aller først skal jeg nyte denne julen, hvor vi får julegjester, det blir så koselig.

Jeg håper at alle mine MEvandrer får en julefeiring som er god for dere.

 

Varm Klemm fra Jojjan

Dette innlegget ble publisert i Følelser, Glede, Livet, ME. Bokmerk permalenken.

1 svar til Velkommen 2019

  1. Så fine ord der til slutt. De skal jeg ta til meg, for 2018 var veldig ikke snill med meg heller. Nå satser vi på et godt 2019 for oss alle. Så fint du føler deg bedre. Kanskje det er de, «lille» overgangsalderen som har vært der å lurt deg i flere år, før det endelig ble en skikkelig overgang! Håper det for din skyld og at alt blir bedre for deg. Jeg ønsker deg og dine en vakker jul og en innholdsrikt nytt år. Juleklem fra meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s